Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer, keuken of misschien wel de hele verdieping? Bij Ambiant heb je de keuze uit zoveel mooie opties dat het nog lastig wordt om te kiezen. Het moge duidelijk zijn dat ze bij dit merk de laatste trends op de voet volgen, terwijl ze tegelijkertijd focussen op tijdloze vloeren die dankzij de hoge kwaliteit super lang meegaan. Maar welk type vloer en welke kleur past het beste bij jou?

 

Een houtlook vloer: warm en knus

Het overgrote deel van de mensen gaat voor een houtlook vloer, en dat is niet zo gek. Hout is al sinds mensenheugenis een prettig materiaal om in huis te gebruiken. Het oogt gezellig en knus, en is is ontzettend veel kleuren en patronen te verkrijgen. Een echte parketvloer is echter best wel aan de prijs. Daarom kiezen veel mensen voor een PVC vloer, zoals de vloeren uit deze serie: ambiant.nl/collectie/pvc-vloer/. PVC is een heel prettig materiaal. Het voelt (in tegenstelling tot een laminaatvloer) warm aan de voeten, produceert weinig geluid als je erop loopt en het is toch ontzettend hard, en dus duurzaam. PVC vloeren kunnen zowel in een visgraatpatroon worden gelegd als rechttoe, rechtaan. Aan welke variant geef jij de voorkeur?

 

Een betonlook vloer: modern en industrieel

Vind je een houten vloer mooi, maar zoek je iets met een wat strakkere, industriële look? Dan is een betonlook vloer precies wat jouw huis nodig heeft! Dit betreft in de meeste gevallen tevens kliklaminaat, maar dan in een andere vorm. De grote PVC tegels lijken precies op echt beton, waardoor je gemakkelijk een super strakke basis legt in huis. Perfect voor mensen die een minimalistisch interieur willen, maar met de juiste styling is een betonlook vloer ook heus mooi in een gezellig familiehuis.

 

Ambiant heeft allerlei verschillende kleuren betonlook vloeren in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een warme, lichtgrijze variant, of juist voor een diepe, donkergrijze tint. Wil je direct alle opties zien? Bekijk de site!

 

Tapijt: zalig aan de voeten

Waar de meeste mensen bij een nieuwe vloer automatisch aan laminaat of PVC denken, is tapijt natuurlijk ook een logische keuze, zeker voor de slaapkamer. Lekker als je wakker wordt met je voeten op het tapijt, en ook na het douchen is het een genot! In dat geval ben je tevens bij Ambiant Vloeren aan het juiste adres. Ze hebben vloerbedekking in ontelbaar veel kleuren, dus er zit altijd een geschikte variant bij voor jouw slaapkamer. Of je nu een warme beige vloerbedekking wilt of een opvallendere kleur, zoals blauw of baksteenrood, in de webshop van dit merk kun je ze allemaal gemakkelijk bestellen. Liever eerst een staal zien om de kleur en het materiaal te beoordelen? Dan bestel je gewoon wat samples!