Het motto van Fatboy lampen is: “We zien dat het anders kan”. Eigenlijk is het niets anders dan een vertaling van de ‘oude bekenden’ in jouw huis en tuin aanpassen naar een nieuwere en praktische versie. De essentie is dat jouw spullen met een iconisch ontwerp in een nieuw jasje worden gestoken met een twist. Het veranderen van dagelijkse producten naar een design is een kunst, maar tot op de dag van vandaag weet het merk Fatboy een lach op de gezichten van hun klanten te toveren. 

De geschiedenis van de Fatboy lamp

Ongeveer twintig jaar geleden kwam het motto samen met het merk tot stand. Als eerste werd de zitzak geïntroduceerd op de markt als vervanger van de dagelijkse stoel. De zitzakken zag je overal terug om verschillende redenen. Hij was licht dus makkelijk verplaatsbaar, hij paste zich aan naar hoe jij wilde zitten of liggen en je had hem in allerlei kekke kleurtjes. Nog steeds bestaat de zitzak en is hij inmiddels ook op de markt voor honden en katten. Fatboy probeert op die manier een nieuwe wereld te creëren waarbij minder in hokjes wordt gedacht. 

Inmiddels is met een Hollandse invloed hun territorium uitgebreid naar kantoren, tuinen en feestjes. Zij maken namelijk al jarenlang diverse meubels, lampen maar ook woonaccessoires om je praktisch te ondersteunen maar ook om een design in je (huis)kamer of feestje te halen. 

Elk product is zowel functioneel als fun

De ontwerpen van Fatboy zijn tot in het kleinste detail op zoek naar een combinatie van functionaliteit en fun. En al zou je denken dat een lamp geen fun kan hebben, dat kan hij zeker. Kijk maar eens naar de knoppen en labels van de Fatboy lampen. De klassieke lampen waar we al jaren van genieten worden omgetoverd in vrolijkheid en kun je vandaag de dag zelfs opblazen. Op die manier kun je ze dus ook eenvoudig meenemen en verplaatsen terwijl je op het gewenste moment geniet van de juiste verlichting. 

Fatboy Edison lamp is het meest bekende model van de Fatboy lampen

Het model Edison is de meest verkochte lamp van Fatboy op dit moment. Het is een tafellamp die je in drie verschillende maten kunt verkrijgen, zowel voor het kleine als het grotere budget. Als deze lamp je al bevalt zou je ook eens kunnen kijken naar andere populaire modellen zoals de Bolleke, Flamtastique en de Tjoepke. Als je voor een doorzichtige lamp wil gaan is de Transloetje een goede keuze, want die wordt helemaal opgenomen door de achtergrond. 

Fatboy staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Doordat er materialen worden gebruikt die duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen, kun je zeggen dat Fatboy lampen staan voor kwaliteit. De gerecyclede materialen of materialen met een lage impact is het enige wat gebruikt wordt voor hun producten. Daarnaast doet Fatboy alleen zaken met partners die zich ook bezighouden met een gezonde planeet en daarnaast goede arbeidsomstandigheden. 

Fatboy lampen geven je dus de mogelijkheid om een combinatie van fun, functionaliteit en authentieke producten in je huis te brengen. 

De mooiste design lampen bestel je online bij ons.