Is het lang geleden dat je een hele nacht heerlijk hebt liggen dromen? Hoofdkussens hebben als doel om jou lekker te laten slapen en je kopzorgen te besparen. Maar dan heb je wel de juiste match nodig. Het is net als met daten. Op het eerste gezicht kan een kussen geweldig lijken, maar als je het kussen wat beter leert kennen valt het soms toch tegen. Om jou te helpen de juiste match te vinden geven we je een aantal tips om op te letten.

Ga ook voor inhoud en niet alleen de buitenkant van hoofdkussens

Hoofdkussens zijn net als mensen. Soms gaan ze een lange tijd met je mee. Soms schuif je ze na een paar nachten aan de kant. Kijk bij een hoofdkussen niet alleen naar de buitenkant. Een kussen is van binnen net zo belangrijk als van buiten. Als de binnenkant niet past bij je, dan heb je geen match. Dus kijk voorbij het mooie uiterlijk en ontdek wat er achter de buitenkant verstopt zit.

Neem de tijd voor je hoofdkussens

Hoofdkussens verdienen het om een kans te krijgen op de lange termijn. Na een one night stand met je kussen weet je niet echt of het bij je past. Geef je hoofdkussen de tijd om zich met je te verbinden. Veel winkels geven die mogelijkheid door de optie van proefslapen aan te bieden. Dan mag je een aantal nachten van het exemplaar van je keuze genieten en ontdekken of er potentie zit in de relatie.

It takes two to tango

Hoofdkussens hebben jouw input nodig om optimaal met je te kunnen dansen. Samen maak je er een feestje van. Laat maar zien in welke houdingen jij de nacht doorbrengt en laat je dragen door de ondersteuning van je kussen. Samen maken jullie de mooiste dans en droom je elke nacht de mooiste dromen. Er is voor elke houding het juiste kussen te vinden en zelfs als je veel beweegt tijdens je slaap bestaat er een match voor je.

Stel je kwetsbaar op

Hoofdkussens vragen van je dat je op je kwetsbaarst laat zien. Laat je kussen weten in welke houding jij het liefste ligt en voel hoe je kussen je liefkoost tijdens je slaap en ervoor zorgt dat je lijf zich helemaal kan ontspannen en overgeven aan een diepe slaap. Deel je diepste geheimen en zorgen met je kussen en laat die zorgen verdwijnen als je wegzakt in de zachtheid van je kussen. En wil je meer stevigheid, geen probleem, je hoeft het maar te zeggen.

Investeer in de relatie

Hoofdkussens zijn net als je partner. Als je niet investeert in je relatie krijg je er ook niks voor terug. Je krijgt wat je geeft. Geef je kussen de aandacht die het verdient en koester je kussen. Als je kiest voor een model dat wasbaar kunnen jullie eindeloos van elkaar genieten. En wil je dat je kussen goed ventileert en bacteriƫn buiten de deur houdt, geef dat dan op voorhand aan. Dan vind je altijd de juiste match.