Misschien weet je misschien dat de Granny Chic-stijl wordt beschouwd als de trend in woondecoratie voor 2022 en daarna. Mensen gaan terug naar het gebruik van plakbehang om hun huizen te versieren zoals het vroeger was. Zoals het beroemde gezegde luidt: “Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven” en dit geldt als het gaat om Home Decor Colors Trends van 2022. De wereldwijde pandemie heeft mensen gedwongen thuis te blijven, en het is cruciaal om kleuren te hebben die de stemming verlichten en de geest wegleiden van de alomtegenwoordige somberheid.

Bruin is niet somber

De term “bruin” is bedacht vanuit een oud-Engelse definitie die “donkere of donkere” kleur betekent. De kleur is gerelateerd aan lage status en armoede. Bruin is echter niet langer een kleur om negatieve gedachten op te wekken.

Bruin is een kleur die kracht, betrouwbaarheid en moeder aarde uitbeeldt. Je huis wordt verlicht als je bruin gebruikt in je interieur. Je kunt bruin combineren met andere kleuren zoals rood, geel of goud. Het is een prachtige kleur om je meubels te accentueren.

Beige gebruiken kan een inspiratie zijn.

Beige wordt beschouwd als een sublieme kleur en kan verbleken in vergelijking met andere gewaagde kleuren. Daar is echter een reden voor: de term beige komt van een definitie die “wol zonder kleurstof” of manipulatie betekent. Het is een zanderige sublieme kleur die een ontspannen of neutrale sfeer teweegbrengt. Het is het beste te combineren met andere sublieme kleuren zoals grijs of groen.

De juiste kleur krijgen

“Tannin” is een Germaans woord waarvan de term “Tan” is afgeleid. De weinig humoristische spreektaal “Tan your hide” is er ook van afgeleid. Gek genoeg veroorzaakt bruin geen donkere en humorloze stemmingen, maar roept het gevoelens van geborgenheid en warmte op. Het is het beste te combineren met kleuren zoals wit, blauw, lichtpaars en koraal.

Je kunt niet fout gaan met de Fluid Aqua

Aqua is het Latijnse woord voor water. Het is een vloeiende, zachte keuze voor elk huisdecoratiedoel. Als uw huis een tumultueuze stemming of omgeving heeft, kunt u deze afzwakken door de kalme en dromerige aard van een aqua-kleurtint in te brengen. Je zou er goed aan doen om aqua te combineren met kleuren zoals geel en oranje om de sombere aqua een levendige sfeer te geven.

Mosterd is afgeleid van de kleur geel

Als je de term “mosterd” tegenkomt, denk je meteen aan de zaden of de specerij die worden gebruikt in je favoriete burger of hotdog. De kleur is afgeleid van geel en komt samen met alle levendigheid van geel. Traditioneel geel is echter helder als de zon, terwijl mosterd gedempt is en soms een doorn in het oog lijkt.

Mosterdgeel is dan ook een kleur die je in huis moet hebben. Het zorgt voor een positieve en creatieve sfeer in huis. Mosterdgeel past in elke ruimte en kan worden gebruikt als accentkleur voor je muren. De meeste huisontwerpers gebruiken het goed met stormachtig blauw, goud of lichtgrijs, zoals te zien is op Pinterest.