Een eettafel is vaak een gezellige plek waar je veel tijd met het gezin, vrienden of familie doorbrengt. Na verloop van tijd kan een eettafel lelijk worden of ben je erop uitgekeken en wil je een nieuwe tafel aanschaffen. Ook kan het zijn dat het gezin is uitgebreid, dat je op jezelf gaat wonen of dat je gaat verhuizen en een compleet nieuw interieur wil. De zoektocht naar een nieuwe eettafel kan soms lastig zijn door het grote aanbod. Daarom is het verstandig om voor jezelf vast te bedenken wat je mooi vindt en wat past binnen het interieur. Hierna kun je in de winkel kijken of je iets ziet wat hierop aansluit. Vaak kun je om interieur advies vragen zodat je zeker weet dat de nieuwe tafel mooi aansluit in het interieur.

Mooie tafels tegen een mooie prijs

Een nieuwe eettafel hoeft niet duur te zijn. Wanneer je de showroom inloopt van Meubelbaas zie je direct een grote hoeveelheid aan mooie eettafels tegen een mooie prijs. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit want die staat te allen tijde voorop. Een nieuwe eettafel gaat natuurlijk gepaard met een nieuwe set eetkamerstoelen. Ook deze vind je in de showroom terug. Op die manier kun je twee direct bij elkaar zoeken en zien of ze mooi bij elkaar staan. Wanneer je hierover twijfelt kun je altijd bij de medewerkers terecht. Zij geven je graag advies welke jou op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Duurzame materialen

Een eettafel dient stevig en robuust te zijn. De materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van de tafelbladen zijn mangohout en eikenhout. Beide erg mooie houtsoorten welke tegen een stootje kunnen. Misschien nog wel belangrijker is dat deze houtsoorten erg mooi en warm zijn. Dit geeft de tafel meteen een gezellige en mooie uitstraling. De tafels zijn verder afgewerkt met metaal waardoor de tafels een industriƫle uitstraling krijgen. Dit past goed thuis in een industrieel interieur maar ook in een landelijk interieur. Je kunt de eettafel namelijk combineren met een stoel naar keuze. Op die manier kun je er weer een andere stijl aan toevoegen waardoor het perfect binnen jouw interieur past.

Diverse soorten tafels

Tafels voor de eetkamer komen in diverse uitvoeringen en soorten. Zo kun je kiezen voor een rechthoekige lange tafel waar je met het hele gezin aan kunt zitten of je kunt kiezen voor een gezellige ronde tafel met mooie bijpassende stoelen. Wanneer het formaat van de eettafel afwijkt van waar jij naar op zoek bent, kan er een tafel op maat worden gemaakt. Op die manier past de tafel tot op de millimeter perfect in jouw eetkamer. Ook hierbij kun je meteen meten welke stoelen je bij de tafel wil en hoeveel je eronder kwijt kunt. Er zijn diverse eetkamerdeals waar je korting krijgt wanneer je de eetkamer in combinatie met mooie eetkamerstoelen koopt. Op die manier heb je direct een mooie set compleet tegen een leuke prijs.