Je hebt eindelijk de woning van je dromen gekregen. Het enige wat er nog mist, is een sfeer die echt bij jou past en uitstraalt wat voor een persoon jij bent. Je kan denken aan een Epoxy schilderij van Printerior, leuke planten, leuk kleurtje op de muren of speciale souvenirs uit een exotisch land. Al deze dingen kunnen helpen om een goede sfeer uit te stralen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Het draait uiteindelijk ook om een goede combinatie van die dingen, want je wil natuurlijk niet dat jouw woning bomvol staat met spullen die niet goed bij elkaar passen. 

Kies voor de juiste kleuren

Als je een woning een sfeer wil geven, wil je niet snel voor de kleur wit kiezen. Wit is een kleur waar alles bij past, maar echt een sfeer creƫer je er niet mee. Kies daarom voor een wat warmere kleur, zoals bordeaux, bruin en beige. Dit zijn simpele kleuren die veel kunnen bijdragen aan de sfeer.

Naast warme kleuren heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor wat koelere kleuren, zoals zwart en blauw. Wanneer je gaat voor een zwarte kleur moet je alleen oppassen dat je niet teveel zwart verft, want zwart kan ervoor zorgen dat de kamer kleiner aanvoelt. 

Plaats persoonlijke accessoires in je woning

Een van de dingen die toch wel het meest kunnen bijdragen aan een juiste sfeer, zijn persoonlijke accessoires. Plaats bijvoorbeeld een Epoxy schilderij van Printerior die jou dierbaar is aan de muur. Kijk voor meer informatie over wall art op https://shop.printerior.nl/.

Als een Epoxy schilderij van Printerior niet echt jouw ding is, zou je ook andere persoonlijke accessoires in je huis kunnen plaatsen. Denk aan simpele kussens of aan kussens waar een leuk plaatje op staat, bloempotten of bepaalde onderzetters. Misschien heb je zelfs wel een familie-erfstuk die mooi zou staan op de tafel.

Zoals je misschien al hebt gemerkt, zijn is de keuze reuze. Kijk naar wat jij leuk vindt en wat er echt bij jou past.